Progressing Bazaar - I Dont Love You Anymore

Bra rekrytering

Posted Nov. 14, 2018, 9:17 a.m. By mitomanka Tags: Jobb

Det är bra att skaffa bra personal och det kan ta lite tid att hitta nån som man känner passar för jobbet. Och det är något som kan ta väldigt mycket tid och energi, så då kan det vara bra att man kollar med några som jobbar med det just rekrytering. Och som har massor med personal som dom hyr ut och som dom kan erbjuda så att man slipper den processen med rekrytering. Ja det kan hjälpa väldigt mycket och gör att det blir lite bättre och lättare för alla som jobbar och så. Ja det finns ju mycket som man kan tänka på och som kan göra att det inte blir så stressig på jobbet.

Bra att det finns möjligheter

Ja det är bra att det finns möjligheter och att man kan se till att det blir så bra som möjligt utan att det tar upp allt för mycket tid. Så då är det bra att man kollar up det hela och ser till att man hittar det som kommer att göra att man kan få det att bli så som man har tänkt det.
Och man vill ju satsa på rekrytering för det är ju väldigt viktigt att man har bra personal och att man får tillräckligt med hjälp och så för det jobb som ska göras. 
Ja då gäller det att man hittar det som man känner är det som kommer att kunna göra att det blir så enkelt och så smidigt som möjligt. Det kommer att göra att det blir så bra och underlätta om någon blir sjuk eller slutar. Ja det gäller att ligga ett steg före hela tiden så att man inte får panik om det skulle ske en förändring på jobbet. Så man kan ju kolla upp det och se till att ma har kontakt med dom som jobbar med rekryteringen.