Progressing Bazaar - I Dont Love You Anymore

Första stora jobbet

Posted April 25, 2017, 3:21 p.m. By mitomanka Tags: Resa


Som jag har skrivit om innan så har jag startat eget företag och har bestämt mig för att jobba som fotograf och fotografera bröllop. Det går ju alltid lite jobbigt i början när man har startat eget. Jag har inte fått speciellt många uppdrag än, bara något litet hit och något litet dit. Men jag tror snart att det kommer att bli mycket bättre och mycket lättare. Jag har nämligen en kusin som ska gifta sig ganska snart och jag ska vara fotograf där. De får det mycket billigare än vad jag egentligen skulle ta. Men jag behöver erfarenhet också. Det är ju inte så ofta någon man känner sig gifter sig och man kan experimentera lite med sin kamera. 

Hur som så kommer han att gifta sig i malmö så hela släkten ska hyra buss till malmö. I malmö ska det finnas en del fina ställen att fota på så det ska bli kul. Jag och min kusin och hans blivande fru ska ut och åka runt lite i malmö och se vad som kan passa till deras bröllop. De vill att foto stället inte ska ligga allt för långt bort ifrån stället där de ska gifta sig. Vilket är förstående. Man vill ju inte att hennes frisyr ska blåsa sönder, eller att klänningen råkar bli smutsig. Jag hoppas på att få lite bilder vid havet, det hade passar väldigt bra till min portfolio så jag hoppas att de skulle vara öppna för den idéen. 

Det ska i alla fall bli väldigt spännande att få vara deras fotograf. Ska bli kul att få resa med hela släkten ner till skåne.  Det är sällan hela släkten gör något större tillsammans så det ska bli trevligt att få resa en bit. Ser framemot deras bröllop, fotograferingen och festen efteråt och så.