Progressing Bazaar - I Dont Love You Anymore

Om mitt framtida boende

Posted March 20, 2017, 11:01 a.m. By mitomanka Tags: Hem
Så, här kommer lite tankar om mitt blivande boende.

Jag vet att jag inte ens har en egen lägenhet än, men det skadar inte att drömma. Det är roligt att tänka sig in i hur ens liv kommer att se ut i framtiden. Speciellt sitt eget hem. Jag som gillar inredning kan sitta och drömma om möbler, tapeter och kuddar hur länge som helst. Så har kommer mina tankar om mitt framtida boende. 

Jag har verkligen fastnat för lantlig inredning. Jag tycker om ljusa färger, lite grövre material och obehandlat trä. Jag skulle gärna vilja ha ett bord i grovt trä och olika stolar och gärna lampor som ser ut att ha tillhört en gammal fabrik. Jag tycker även att det är snyggt med lite gammeldags fåtöljer. Rutigt golv har jag alltid varit svag för. Drömmen hade ju varit om det fanns balkar i taket, det är så otroligt charmigt tycker jag.

Jag vill gärna ha ett ljust och öppet kök med en massa söta tallrikar, burkar med pasta i och färgglada kastruller. Sen vill jag ha en stor och mjuk säng som håller på att svämma över av fina kuddar. Svag belysning runt sänggaveln. Jag gillar att ha konstant mysbelysning, gärna tända ljus med fräscha dofter som kan fylla hela rummet.

Jag hoppas snart på att få ha mitt eget boende . Även om det kanske inte är så lyxigt eller exakt som jag vill ha det till en början så tror jag ändå att man kan göra en enkel liten hyresrätt väldigt trevlig och i den stilen jag tycker om. Dessutom ändrar man ju stil ju äldre man blir och man lär känna sig själv. Det roliga är nog när man kan flytta till större och kanske så småning om till ett hus där man kan göra vad man vill.